Zelhem – Een deel van de leden van de Zelhemse survivalvereniging Jan in ’t Touw kwam zondag 6 juli naar Ellens Restaurant om uit handen van Ellen een trainingsjas te ontvangen ten teken van sponsoring. Als dank voor de sponsoring kreeg Ellen een prachtig boeket bloemen van de penningmeester.

Ellen had in het verleden de vereniging wel eens incidenteel gesponsord in de vorm van een pan soep of lunchpakketten tijdens de verenigingssurvivalrun, maar toen de vereniging met het idee voor een permanente sponsoring kwam, moest ze er wel even over nadenken. “Ik ben niet voor zomaar geld geven, maar bij de survivalclub heb ik een goed gevoel. Als ik hun inzet zie bij onder andere de Zelhemse Zomerfeesten dan wil ik ze graag ondersteunen.” Natuurlijk wilden de survivalatleten daarna nog graag even met Ellen en Wilbert op de foto.

JIT Jasjes