Beste allemaal,

Al maanden zijn we bezig met de voorbereiding. Eerst op papier en dan in de praktijk. Diverse zaterdagen bouwen: vele touwen geknoopt en balken versjouwt. Veel enthousiaste hulp wordt aangeboden en ingedeeld.

En dan ineens is het 8 april en klinkt het eerste startschot. Ruim 700 deelnemers gingen over onze hindernissen. Rond 16:00 uur begon het afbreken alweer. Wederom vele touwen in de handen gehad en vele balken verplaatst. In een paar uur is dan alles weer weg en is het bos weer leeg (heel leeg).

Door velen is er veel werk verricht om de Survivalrun neer te zetten, zoals wij dat met elkaar graag willen. Maar gelukkig gaat ook hier op: vele handen maken licht werk! Met elkaar hebben we er een mooie dag van gemaakt.

Doordat we zelf in de jury wagen zaten en onderweg waren hebben we niet iedereen persoonlijk kunnen bedanken. Daarom willen we dat langs deze weg alsnog doen: Bedankt dat jullie met zovelen aanwezig waren om deze run weer tot een succes te maken. Hoe cliché het ook is: zonder jullie was het niet gelukt. 

Onder het kopje Foto’s zijn al een paar foto’s van de run te zien, gemaakt door Burry van der Brink.

Bedankt en tot volgend jaar!

 

Uitslagen 2018

Mede namens de organisatie van de Survivalrun van Jan in ’t Touw,