Trainingslocatiebos 4.12 balkenbrug

Onze huidige trainingslocatie ligt aan de Schovenweg in de gemeente Zelhem dichtbij de grens met Doetinchem. We kunnen hier gebruik maken van twee percelen bos ter grootte van ongeveer 4 ha. Op het veld en aan de rand van het bos staan lichtmasten zodat we ook in de winter door kunnen trainen. Doordat er telkens weer nieuwe hindernissen worden bijgebouwd hangen er nu ruim 100 hindernissen op onze huidige trainingslocatie. Jaarlijks vindt er een keuring plaats door de parcourscommissie van de SBN, zodat de veiligheid en de deugdelijkheid van de hindernissen gewaarborgd zijn.

Hindernissen JIT

 

Trainingstijden

We trainen normaal gesproken twee keer per week, op woensdagavond en op de zondagmorgen.

Woensdag wordt er getraind van 19.30 uur tot 21.00 uur en ligt de nadruk op interval. Zondag wordt er getraind van 09.00 uur tot 11.00 uur en ligt de nadruk op duur met veelal combinatie hindernissen. De jeugd traint op zondagmorgen van 09.15 uur tot 10.15 uur.

Douchegelegenheid en kantineDe Pokkershutte

Sinds begin 2008 kunnen we na afloop van een training op de zondagmorgen douchen in de Pokkershutte in IJzevoorde. Hier kunnen we ook een kopje koffie drinken en wat na praten over van alles en nog wat. Van onze trainingslokatie naar de Pokkershutte is precies twee kilometer, dus meteen een mooie gelegenheid om voor de training warmte lopen en om na de training uit te lopen naar de douchegelegenheid. Op woensdagavond wordt de douchegelegenheid niet gebruikt, en gaat ieder na afloop van de training weer huiswaarts.

De Pokkershutte is een verenigingsgebouw aan de Loordijk 14  in IJzevoorde, gecombineerd met basisschool IJzevoorde.